مواد لازم برای لواشک آلو
- آلوچه 3 کیلوگرم
- نمک و شکر به میزان لازم
دستور پخت لواشک آلوچه خانگی خوشمزه و ساده بدون فر
1. طرز تهیه لواشک آلو یا آلوچه
مرحله اول آماده سازی آلوچه: آلو ها را پاک کنید و بشویید، سپس داخل قابلمه ای ریخته و اجازه دهید تا بپزد.
2. مرحله دوم: صاف کردن آلو
آلو که کاملا پخته و نرم شدند، داخل صافی ریخته و و هسته و پوست آلو را جدا کنید.
3. مرحله سوم: پخت مجدد آلوچه
حالا مواد رد شده از صافی را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا غلیظ شود.
4. مرحله چهارم: پهن کردن لواشک
سلفون را در مجاورت هوای آزاد و یا آفتاب پهن کنید و مواد لواشک را روی آن پهن کنید و زمان دهید تا لواشک خوب خشک شود.
5. مرحله آخر: پنجم سرو لواشک آلو
لواشک آلو را بعد از اینکه کاملا خشک شد با همان سلفون لوله کرده و یا یک لایه سلفون دیگر روی آن می گذاریم و به شکل دلخواه برش می دهید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه لواشک آلوچه
- استفاده از نمک و شکر کاملا به سلیقه شما می باشد.
- بهتر است مواد لواشک کاملا نازک پهن شود تا زودتر خشک شود.
- ۰۰/۰۵/۲۴