مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی بیرونی
پیاز ۱ عدد
- قارچ ۱۰۰ گرم
- سوسیس ۲ عدد
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد
- نان لواش به تعداد کافی
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با سوسیس و سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن داغ شود و سپس سیب زمینی های خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم و تا نرم شوند.
پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیب زمینی های طلایی شده را در بشقابی می ریزیم و پیازها را در تابه می ریزیم تا نرم شوند. پیازها را نیز در بشقابی که سیب زمینی ها را ریختیم می ریزیم
و سوسیس ها را خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم و کمی که سرخ شدن در بشقابی می ریزیم.آن وقت قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و خرد می کنیم و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچها تبخیر شود
و کمی سرخ شوند،سپس سیب زمینی و پیاز داغ را با سوسیس داخل تابه می میزیم و با قارچ تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم. نان لواش ها را به صورت مستطیل برش می دهیم
از طول آن ها و کمی از مواد را در ابتدای نون می ریزیم و بصورتی که مواد در یک مثلث ریخته باشم و بعد کمی پنیر روی مواد می ریزیم و به شکل یک مثلث نان را می پیچیم. در تابه یا قابلمه ای کوچک و گود روغن به حدی می ریزیم که سمبوسه ها در آن شناور باشند
و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود و سمبوسه را در آن قرار می دهیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم تا اگر طرف دیگر سمبوسه سرخ نشده بود سرخ شود.سمبوسه های آماده شده را در بشقابی می گذاریم با سس قرمز نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۶/۰۳