مواد لازم برای شربت بار
- شکر 2.5 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
- گلوکز 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت شربت بار
1. طرز تهیه شربت بار براق و حرفه ای با گلوکز
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر به آرامی حل شود.
2. مرحله دوم: جوشیدن شربت
بعد از گذشت 10 دقیقه که شربت شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید 3 تا4 دقیقه دیگر بجوشد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
حالا که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیفزایید و شربت را از روی حرارت بر دارید.
4. مرحله آخر: افزودن گلوکز
شربت بار را که از روی حرارت برداشتیم و زمانی که از حرارت افتاد گلوکز را افزوده و خوب مخلوط کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت بار با گلوکز
- میزان همه مواد در تهیه این شربت باید استاندارد باشد.
- این شربت باید با حرارت ملایم به قوام برسد.
- زمان پخت این شربت تقریبی است اگر میزان شربت را چند برابر کردید زمان هم افزایش پیدا می کند.
- گلوکز قابل حذف است.
- در صورت تمایل می توانید 1/4 پیمانه گلاب و 2 قاشق غذا خوری زعفران دم شده بیفزایید.
- شربت بار، پایه به همراه اسانس می تواند یک شربت گوارای تابستانی باشد.
- ۰۰/۰۶/۰۳