مواد لازم برای تهیه استیک گوشت ساده
گوشت راسته گوساله 500 گرم
روغن زیتون 4 ق غذا خوری
- سیر 4 حبه
- رزماری به مقدار لازم
- سس سویا 2 ق غذا خوری
- سس خردل 1 ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پودر پیاز و تخم گشنیز به مقدار لازم
طرز تهیه استیک گوشت خوشمزه گریل در ماهیتابه
مرحله اول : کوبیدن استیک گوشت
گوشت راسته گوساله را پهن کرده و به ضخامت 2 الی 3 سانتی متر برش دهید سپس یک کیسه فریزر روی گوشت انداخته و با بیفتک کوب گوشت ها را خوب بکوبید تا پهن و نازک شود.
مرحله دوم : مرینت کرده گوشت استیک
گوشت استیک که نازک شده را داخل ظرف قرار می دهیم و تمام ادویه و سس ها و رزماری و روغن زیتون را ریخته و با دست خوب ماساژ بدهید تا مزه دار شود سپس برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کرده و تمام مزه ها به خورد استیک برود.
مرحله سوم : سرخ کردن یا گریل کردن استیک
داخل تابه گریل روغن ریخته تا داغ شود (روغن حتما سرخ کردنی باشد) سپس دو شاخه رزماری داخل تابه بریزید و صبر کنید تا داغ داغ شود سپس استیک ها را از یخچال خارج کرده و داخل تابه قرار می دهیم و هر طرف را 4 الی 5 دقیقه خوب گریل یا سرخ می کنیم در حین سرخ شدن چندین بار بر می گردانیم تا خوب پخته شود و اصلا چاقو یا چنگال را در حین پخت به گوشت نزنید وگرنه آب گوشت از بین می رود و استیک شما خشک می شود وقتی استیک ها گریل شدن یک ظرف که داخل فویل گذاشتید کنار دستتون قرار بدهید و زمانی که از تابه خارج کردید سریع داخل فویل بمدت 4 دقیقه قرار دهید این کار باعث می شود استیک آب دار بماند و خشک نشود. استیک گوشت با را سس قارچ یا پوره سیب زمینی می توانید داغ میل نمایید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه استیک گوشت
سس سویا نمک دارد و نیاز به اضافه کردن نمک ندارد اما اگر دوست داشتید هنگام سرو نمک بریزید.
بیش از حد استیک را سرخ نکنید تا آب آن تمام شود و خشک شود.
- تکه های چرب استیک را جدا نکنید زیرا طعم و مزه خوبی می دهد.
منبع: آشپز خانه شماره یک
- ۰۰/۰۶/۰۴