مواد لازم برای سالاد تن ماهی
- تن ماهی 1 عدد
- خیار شور نگینی 4 عدد
- زیتون 10 عدد
- پیاز قرمز 1 عدد
- گوجه گیلاسی 5 عدد
- سس خردل 1 قاشق غذا خوری
- سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون به میزان لازم
- آبلیمو ترش تازه به میزان لازم
- نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
دستور پخت سالاد تن ماهی مجلسی با زیتون، گوجه، خیارشور و سس مخصوص
1. طرز تهیه سالاد تن ماهی با سس مخصوص
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا خیار شور را نگینی یا رنده ریز می کنیم. زیتون را از هسته جدا کرده و خرد می کنیم. پیاز قرمز را هم خلال ریز می کنیم. تن ماهی را داخل سبد ریخته و روغن آن را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه سس سالاد تن ماهی
ابتدا داخل کاسه بزرگی سس مایونز، سس خردل، روغن زیتون، آبلیمو ترش را داخل کاسه ای ریخته و کامل با هم مخلوط می کنیم، در نهایت فلفل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. سس زمانی که کاملا یکدست شد آماده است.
3. مرحله سوم: تهیه سالاد تن ماهی
تن ماهی را به تکه های کوچک تری تقسیم می کنیم و داخل کاسه سس می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات
حالا پیاز، زیتون خرد شده، خیار شور را هم به باقی مواد افزوده و با دو قاشق از دو سمت طوری که مواد له نشوند خوب همه مواد را مخلوط می کنیم.
5. مرحله آخر: سرو سالاد تن ماهی
در نهایت پودر سیر را می افزاییم و نمک سالاد را هم اندازه می کنیم و سالاد تن ماهی را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد کاملا جا بیفتد، بعد می توانید سالاد را سرو و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۶/۰۴