مواد لازم برای کشمش پلو
- برنج 4 پیمانه
- کشمش پلویی 100 گرم
- گوشت گوسفندی بدون استخوان 400 گرم
- پیاز 2 عدد
- پیاز داغ 6 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کشمش پلو
1. طرز تهیه کشمش پلو با گوشت
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: برنج را شسته و به مدت 2 ساعت در آب و نمک خیس می کنیم. پیاز را نگینی خیلی ریز می کنیم. کشمش ها را پاک کرده می شوییم و روی پارچه ای نخی پهن می کنیم.
2. مرحله دوم: پخت گوشت
قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و داخل آن پیاز را تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود. حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه می افزاییم و اجازه می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند. حالا 3 لیوان آب افزوده و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا مغز پخت شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی کشمش
کشمش و پیاز داغ را به گوشت که کاملا پخته شده به روغن افتاده است، می افزاییم و در این مرحله از ادویه دلخواهتان هم می توانید استفاده کنید و این مواد را با هم تفت دهید.
4. مرحله چهارم: آماده سازی برنج
برنج خیس خورده را آبکش می کنیم و روی آن آب ولرم می ریزیم، ته قابلمه مورد نظر را روغن و کمی زعفران ریخته و ته دیگ دلخواه را می چینیم.
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن کشمش پلو
حالا یک لایه از برنج آبکش شده و یک لایه از مواد گوشتی ریخته تا مواد به اتمام برسد. حالا به مدت 40 تا 45 دقیقه زمان لازم است تا برنج کاملا دم بکشد.
6. مرحله آخر: سرو کشمش پلو
در انتهای کار کمی روغن داغ درست کرده و به همراه زعفران روی کشمش پلو می ریزیم و داخل ظرف سرو ریخته و با کمی کشمش اضافی تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن درست کردن کشمش پلو با گوشت
- هنگام سرو از کمی پودر دارچین هم می توان استفاده کرد.
- برای تزئین این غذا از خلال پسته و بادام هم می توانید استفاده کنید.
- بهتر است کره را جایگزین روغن کنید تا غذای خوش عطر و طعم تری داشته باشید.
- ۰۰/۰۶/۰۴