مواد لازم برای استیک گوشت
- گوشت راسته گوساله 400 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- سس خردل 2 قاشق غذا خوری
- سس باربیکیو 2 قاشق غذا خوری
- نمک،فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت استیک گوشت خوشمزه با سس باربیکیو
1. طرز تهیه استیک گوشت آبدار رستورانی در ماهیتابه
مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت را به اندازه کف یک دست و ضخامت 1/5 سانتی متر برش می دهیم. حالا گوشت را روی تخته کار گذاشته یک لایه پلاستیک روی آن قرار می دهیم و با بیفتک کوب آن را کاملا پهن می کنیم تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد.
2. مرحله دوم: مزه دار کردن گوشت
حالا داخل کاسه ای روغن زیتون، سس خردل، سس باربیکیو و نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا گوشت ها را به مدت 30 دقیقه در این مواد مزه دار می کنیم.
3. مرحله سوم: طبخ استیک
حالا نیاز به یک تابه چدنی و یا تابه ای ضخیم داریم که کف آن را کمی چرب کرده و استیک های مزه دار شده را داخل تابه داغ شده قرار دهیم و با حرارت ملایم دو سمت استیک را خوب سرخ می کنیم تا مغز پخت شود.
4. مرحله آخر: سرو استیک گوشت
زمان پخت استیک کاملا به سلیقه غذایی شما مربوط می شود. حالا استیک گوشت آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته و در کنار سبزیجات بخار پز و انواع سس میل کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه استیک گوشت رستورانی در ماهیتابه
- اگر سس باربیکیو نداشتید سس سویا را جایگزین کنید.
- درجه پخته بودن استیک را بنا به سلیقه غذاییتان معین کنید.
- ۰۰/۰۶/۰۷