مواد لازم برای سالاد مرغ و قارچ
سینه مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- خیار شور 5 عدد
- هویج 2 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- قارچ 10 عدد
- سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
- ماست چکیده 2 قاشق غذا خوری
- آرپا شهریه 1 پیمانه
- سیر 1 حبه
- آویشن و نمک به میزان لازم
- ساطوری شده به میزان لازم شوید
دستور پخت سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای با آرپا شهریه و فلفل دلمه ای و هویج
1. طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای
مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را داخل قابلمه مناسبی بگذارید و به همراه آب، نمک و پیاز اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات و مرغ ریش ریش
حالا مرغ پخته را ریش ریش می کنیم. قارچ، فلفل دلمه ای ، هویج و خیار شور را نگینی ریز می کنیم و به مرغ ریش ریش شده می افزاییم.
3. مرحله سوم: آماده سازی سس سالاد مرغ مخصوص
داخل کاسه مناسبی سس مایونز، ماست، سیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
4. مرحله چهارم: افزودن شوید
شوید ساطوری شده و آویشن را هم به مخلوط می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
5. مرحله پنجم: آماده سازی آرپا شهریه
آرپا شهریه را داخل کمی روغن خوب تفت می دهیم، سپس دو لیوان آب به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و دم بکشد.
6. مرحله ششم: تهیه سالاد مرغ و قارچ
کاسه ای بزرگ را در نظر می گیریم مرغ و سبزیجات آماده شده را داخل کاسه ای ریخته، آرپا شهریه را به آن می افزاییم و در نهایت سس را به سالاد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا به سس آغشته شوند، سالاد را به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
7. مرحله آخر: سرو سالاد مرغ و قارچ
حالا سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای را داخل ظرف زیبایی ریخته و به کمک شوید و دانه های ذرت آن را تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد مرغ و قارچ
- اگر آرپا شهریه در دسترس نداشتید از هر نوع پاستای ریز استفاده کنید.
- برای اینکه سالاد شما رژیمی باشد فقط از ماست و سرکه برای تهیه سس استفاده کنید.
- اگر از آرپا شهریه یا پاستا استفاده نکردید می توانید سالاد را با نان نوش جان کنید.
- اگر خواستید پاستا استفاده کنید طبق روش پخت روی پاکت پاستا عمل کنید.
- ۰۰/۰۶/۱۷