مواد لازم برای لواشک هلو
هلو 10 عدد
شکر 1/4 پیمانه
دستور پخت لواشک هلو ساده و خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
1.طرز تهیه لواشک هلو خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی هلو ها: هلو را شسته، هسته آنها را جدا کرده و با پوست خرد کنید
2. مرحله دوم: پوره کردن هلو
هلو ها را داخل مخلوط کن و یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره می کنیم.
3. مرحله سوم: پخت پوره هلو
حالا شکر را به پوره می افزاییم و روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شود.
4. مرحله چهارم: آماده سازی برای خشک کردن لواشک
حالا داخل سینی و یا سطح صافی سلفون می اندازیم و از مواد پخته شده به صورت یکدست روی سلفون پهن می کنیم و در مجاورت هوا یا آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود.
5. مرحله آخر: سرو و نگهداری لواشک هلو
بعد از اینکه تمام رطوبت لواشک هلو از بین رفت آن را با لوله کرده و در ظرف درب داری چیده و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه لواشک هلو
- برای لواشک هلو از هلو های نرم شده استفاده کنید.
- لواشک را داخل دستگاه میوه خشک کن هم می توانید تهیه کنید.
- ضخامت لواشک داخل سینی 3 میلی متر بیشتر نباشد.
- ۰۰/۰۶/۲۰