آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه به ۲ روش + خواص پوست پسته

 

مواد لازم برای مربای پوست پسته

  • پوست پسته تازه    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته    1 فنجان


دستور پخت مربای پوست پسته تازه با آبلیمو و خلال پسته


1. طرز تهیه مربای پوست پسته تازه خوشمزه
مرحله اول: گرفتن تلخی پوست پسته: برای تهیه این مربا ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیریم. برای این منظور قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد پوست پسته را داخل آن ریخته بعد از 5 دقیقه پوست پسته را آبکش می کنیم و این کار را 4 مرتبه انجام می دهیم.


2. مرحله دوم: تهیه شربت مربای پوست پسته
شکر را با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن پوست پسته
پوست پسته آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بر روی حرارت ملایم کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
پوست پسته ها که حالت شیشه ای شدند و شربت کاملا قوام گرفت آبلیمو را از افزوده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو مربای پوست پسته
مربا را بعد از اینکه کاملا خنک شد، داخل ظرف زیبایی ریخته و روی آن خلال پسته می ریزیم و سرو می کنیم و نوش جان.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • ۰۰/۰۶/۲۲
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی