آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

دستور پخت حلوا ارده | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای حلوا ارده

  • ارده کنجد1 لیوان
  • شیر خشک1 لیوان
  • پودر قند1 لیوان
  • پسته به میزان لازم

 

دستور پخت حلوا ارده شکری خانگی با شیر خشک به سبک کارخانه ای


1. طرز تهیه حلوا ارده خانگی با شیر خشک به سبک کارخانه ای
مرحله اول آماده سازی حلوا ارده: برای تهیه حلوا اره، پودر شیر خشک و پودر قند (یا پودر شکر) را خوب با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی آنها را الک می کنیم تا گلوله ای داخل آن نباشد.

 

2. مرحله دوم: افزودن ارده
حالا ارده کنجد را به مواد خشک می افزاییم و کاملا ورز می دهیم تا خمیری یکدست فراهم شود.

 

3. مرحله سوم: قالب زدن حلوا ارده
داخل ظرف چهار گوشی نایلون می اندازیم و پودر یا خلال پسته را روی نایلون می ریزیم؛ حالا حلوا ارده آماده شده را روی آن ریخته و خوب فشار می دهیم تا شکل ظرف را بگیرد و به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود.

 

4. مرحله آخر: سرو حلوا ارده
بعد از گذشت این زمان حلوا ارده را داخل ظرف زیبایی برگردانده و در کنار نان تازه سرو و از طعم آن لذت ببرید نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه حلوا ارده (حلوا تاهینی) برای صبحانه

  1. برای ماندگاری بیشتر حلوا ارده را داخل یخچال نگهداری کنید.
  2. از ارده کنجد با کیفیت استفاده کنید.
  3. از گل محمدی و تکه های گردو هم می توانید برای تزئین استفاده کنید.
  4. می توانید 1 لیوان پودر گردو را جایگزین شیر خشک کنید.
  • ۰۰/۰۶/۲۳
  • محنا 31

نظرات (۱)

درود روزتون بخیر
مطالب آموزنده و خیلی خوبی دارین
خوشحال میشم سری هم به سایت ما بزنید.
با تشکر

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی