مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی خانگی
- خلال بادام ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- آب ۲ ق غذا خوری
- روغن ۴ ق غذا خوری (بهتر است از روغن نیمه جامد استفاده کنید)
- عسل ۲ ق غذا خوری
- زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری
طرز تهیه سوهان عسلی نازک با شکر و عسل
مرحله اول : ذوب کردن شکر
شکر و روغن و آب و عسل را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر شروع به ذوب شدن کند این مرحله بسیار حساس و مهم است شکر بعد از ذوب شدن شروع به طلایی شدن می کند.
مرحله دوم: افزودن بادام
وقتی شکر طلایی شد حرارت را کم کنید و بادام را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا بادام با مواد مخلوط شوند سپس زعفران را طی دو مرحله اضافه کنید باید انقدر هم بزنید تا بادام نیز طلایی شوند (سرعت هم زدن در این مرحله بسیار مهم است) دقت کنید حرارت حتما کم باشد وگرنه شکر زود می سوزد و سوهان تلخ می شود.
مرحله سوم : پخت نهایی سوهان عسلی
در این فاصله که مواد را هم میزنید یک لیوان پر از آب و یخ کنار دست تون قرار دهید و گاهی با قاشق از مواد مقداری بردارید و داخل لیوان بریزید…هر زمان مواد داخل آب و یخ سریع بست و ترد و شکننده شد یعنی سوهان شما آماده است حتما این کار را انجام دهید زیرا اگر زودتر از این حالت مواد را در سینی بریزید سوهان ها به هم میچسبند. بعد از اینکه با یخ تست کردید و مطمئن شدید سوهان عسلی ما حاضر است.
مرحله آخر
- یک سینی فلزی را بردارید نیاز به چرب کردن ندارد و با قاشق خیلی سریع از مواد بردارید و روی سینی فلزی قرار دهید باید سریع اینکار را انجام دهید پس از سرد شدن از روی سینی فلزی جدا کنید و همراه با چای میل کنید. نوش جان
- نکات کلیدی در تهیه سوهان عسلی خانگی
- اگر سوهان عسلی اصولی و طبق مواد گفته شده تهیه شود سریع می بندد و نیاز به چرب کردن سینی نمی باشد.
- اگر تمایل داشتید روی سوهان عسلی ها پودر پسته بریزید بهتر از یک نفر دیگر کمک بگیرید.
- سعی کنید مواد را چند برابر نکنید زیرا وقتی پخته می شود سریع می بندد و زمان کافی برای پهن کردن آن در سینی وجود ندارد.
- این دستور حدود ۴۰۰ گرم سوهان عسلی به شما می دهد.
- می توانید از بادام زمینی یا کنجد بجای بادام استفاده کنید.
- سوهان عسلی را در ظرف دربسته می توانید ماه در یخچال نگهداری کنید.
- ۰۰/۰۶/۲۳