آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

تقویت سیستم ایمنی بدن با کشک

 

مواد لازم برای تهیه کشک خانگی

  • ماست ۱ کیلوگرم
  • آب ۳ لیوان
  • نمک به مقدار لازم


طرز تهیه کشک خانگی ساده با ماست


مرحله اول : ترش شدن ماست
ابتدا داخل ماست یک قاشق فلزی قرار دهید و آن را در یک گوشه آشپزخانه (دمای محیط) قرار دهید تا ماست ترش شود یک شب تا صبح طول می کشد در این حین چند باری ماست را هم می زنیم بعد از گذشت این زمان ماست ترش و یکدستی حاصل می شود ولی اگر ماست شما ترش بود این مرحله را حذف کنید.

 

مرحله دوم : جوشاندن ماست
ماست ترش شده را داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی هم می زنیم تا خوب یکدست شود سپس حرارت را روشن کرده و ۳ لیوان آب را اضافه می کنیم اجازه دهید تا ماست به جوش بیاد وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

مرحله سوم : کشیدن آب ماست
یک صافی فلزی را داخل لگن می گذاریم و یک پارچه نخی تمیز را داخل صافی می اندازیم و ماست جوشیده شده را داخل کیسه نخی ریخته و اجازه می دهیم برای ۵ ساعت آب ماست کشیده و سفت شود.

 

مرحله چهارم : فرم دادن و خشک کردن کشک خانگی
بعد از گذشت ۵ ساعت ماست سفت شده را داخل کاسه ریخته و بنا به ذائقه خود نمک اضافه کنید در این مرحله اگر دوست داشته باشید کشک طعم دار با نعنا یا مرزه درست کنید وقت اضافه کردن آن است حالا کمی کشک را ورز داده در حدی که جمع شود بیش از حد ورز دادن کشک باعث روغن افتادن آن می شود کشک ها را با دست به دلخواه فرم دهید می توانید از قالب های سیلیکونی نیز برای تهیه کشک استفاده کنید. کشک های شکل داده شده را داخل سینی چیده و بمدت ۴ الی ۵ روز در دمای محیط یا زیر آفتاب قرار دهید تا خشک شود.

 

مرحله آخر
وفتی کشک ها خشک شدند آن ها را داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بگذارید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. برای استفاده این کشک ها آن ها را داخل آبجوش به مدت چند دقیقه قرار دهید تا باز شوند سپس داخل میکسر ریخته خوب میکس کنید و برای کشک بادمجان یا آش رشته استفاده کنید یا می توانید به عنوان تنقلات نیز از کشک خانگی استفاده کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کشک خانگی با ماست

  1. حتما برای کیفیت بیشتر ار ماست محلی استفاده کنید ماست های پاستوریزه کم چرب بوده.
  2. زمان جوشیدن ماست ۱۰ دقیقه نباید بیشتر باشد.
  3. پیشنهاد می شود نمک کمتری بزنید تا کشک سالم تری داشته باشید.
  4. در صورت نگهداری طولانی در فریزر قرار دهید.
  5. اگر دیدید چربی ماست شما کم است و گلوله های کشک از هم باز می شوند می توانید مقداری آرد اضافه کنید.
  • ۰۰/۰۶/۲۳
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی