مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی ساده و فوری
- بیسکویت (پتی بور) ۱۰۰ گرم
- شیر ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پودر قهوه یا شکلات ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک یخچالی ساده شکلاتی
مرحله اول آماده سازی سس میانی :
در این مرحله کره را داخل ظرف مناسبی گرم کرده سپس آرد را به آن اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود بعد به تدریج شیر را به آرد اضافه کرده تا با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و با شعله کم قوام بگیرد. در این زمان پودر کاکائو و شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط میکنیم و بعد به مخلوط شیر و آرد اضافه می کنیم (این کار را انجام می دهیم به این دلیل که وجود شکر مانع گلوله شدن کاکائو می شود) حالا کلیه مواد با هم مخلوط شده اند و بافتی مانند فرنی آماده می شود.
مرحله دوم آماده سازی کیک یخچالی:
در این مرحله بیسکویت را از بسته بندی خارج کرده مواظب باشید تا خورد نشوند.
حالا ته هر ظرف مناسبی به سلیقه خودتان را با سلفون یا پلاستیک فریزر پوشش دهید. حالا یک لایه از بیسکویت کف ظرف بچینید و از مواد آماده شده با ملاقه در حدی که بیسکویت ها را پوشش دهد می ریزیم. و تا زمانی این کار را انجام می دهیم که بیسکویت و مایع میانی تمام شود حدودا ۶ تا ۷ طبقه می شود.
حالا آن را داخل یخچال بگذارید به مدت ۳ ساعت تا اینکه بافت بیسکویت کیکی شود. بعد از گذشت زمان گفته شده ظرف را روی دیس سرو گذاشته برمی گردانیم و با پودر بادام، پسته و نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان
نکات مهم و فوت و فن های کیک یخچالی ساده:
- برای اینکه بعد از برش بافت زیبا تری داشته باشید بهتر است بیسکوییت مخالف رنگ سس باشد.
- بعد از برگرداندن دسر در ظرف سرو می توانید از شکلات آب شده به روش بن ماری روی سطح کار بریزید و با برش های میوه فصل تزیین کنید.
- برای جذابیت و طعم بهتر می توانید از موز برش خورده و گردوی خرد شده در میان ردیف ها استفاده کنید.
- برای اینکه از دو رنگ کرم و شکلاتی خارج شود می توانید از رنگ خوراکی به جای پودر کاکائو استفاده کنید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۶/۲۳