مواد لازم برای سالاد سیب زمینی
- سیب زمینی 4 عدد
- خیار شور 6 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز قرمز 1 عدد
- پیازچه 2 ساقه
- شوید خرد شده 50 گرم
- سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با تخم مرغ و شوید به سبک رستورانی
1. طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با شوید و پیازچه
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تخم مرغ ها را پخته و نگینی می کنیم. سیب زمینی ها را پخته و نگینی می کنیم. خیار شور و پیاز را هم نگینی می کنیم. شوید و پیازچه را هم خرد می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سس
داخل کاسه بزرگی سس مایونز را ریخته و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
3. مرحله سوم: تهیه سالاد سیب زمینی
خیار شور، پیاز، پیازچه و شوید را به سس می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی و تخم مرغ
در این مرحله سیب زمینی و تخم مرغ را به باقی مواد می افزاییم و با دو قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد له نشوند.
5. مرحله آخر: سرو سالاد سیب زمینی
سالاد را بعد از تهیه به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد داخل ظرف زیبایی ریخته و سرو می کنیم.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد سیب زمینی
- برای رژیمی شدن این سالاد ماست چکیده را جایگزین سس مایونز کنید.
- سیب زمینی و تخم مرغ را در مرحله آخر اضافه کنید تا هنگام مخلوط کردن له نشوند.
- در صورت تمایل از کمی آب لیمو هم می توانید استفاده کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۶/۲۵