مواد لازم برای آش شلغم
- شلغم 500 گرم
- برنج 100 گرم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- لپه 50 گرم
- پیاز 2 عدد
- نعناع داغ 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی
1. طرز تهیه آش شلغم خوشمزه با کوفته قلقلی و لپه
مرحله اول آماده سازی شلغم: شلغم ها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل نگینی برش دهید.
2. مرحله دوم: آماده سازی کوفته ریزه
پیاز را داخل کاسه مناسبی رنده کنید و گوشت، نمک و فلفل را به آن بیفزایید خوب ورز دهید و از گوشت به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و بین دو دست به شکل کوفته ریزه در آورید.
3. مرحله سوم: پختن کوفته ریزه ها
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و کوفته ریزه ها را داخل آن تفت می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.
4. مرحله چهارم: تهیه آش شلغم
ابتدا لپه ها را بشویید و به همراه 5 لیوان آب اجازه دهید تا به مدت 15 دقیقه بجوشد.
5. مرحله پنجم: افزودن شلغم و برنج
در این مرحله شلغم و برنج را به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا مغز پخت شوند.
6. مرحله ششم: افزودن کوفته ریزه ها
حالا که مواد تقریبا پخته شده اند کوفته ریزه ها را به آش می افزاییم تا کاملا آش شلغم جا افتاده شود.
7. مرحله آخر: سرو آش شلغم
حالا نمک را اندازه کنید و آش را داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزئین و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۶/۲۷