مواد لازم برای سوپ پای مرغ
- پای مرغ 15 عدد
- هویج نگینی شده 2 عدد
- ساقه کرفس نگینی شده 2 عدد
- سیب زمینی نگینی شده 2 عدد
- پیاز 2 عدد
- برگ بو 2 عدد
- سیر رنده شده 1 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- آویشن خرد شده به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- کره به میزان لازم
دستور پخت سوپ پای مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی
1. طرز تهیه سوپ پای مرغ با هویج و سیب زمینی
مرحله اول آماده سازی پای مرغ: ابتدا پای مرغ ها را کاملا بشویید.
2. مرحله دوم: تهیه سوپ با پای مرغ
پیاز ها و سیر را نگینی کرده و داخل قابلمه ریخته، حالا با کمی کره تفت می دهیم طلایی که شد؛ پای مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را افزوده و این مواد را با هم خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن سبزیجات
حالا رب گوجه، سیب زمینی، هویج، کرفس و برگ بو را هم افزوده و همه مواد را با هم تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن آب جوش
آب جوشیده را تا جایی می افزاییم تا روی مواد را پر کند و با حرارت کم کاملا پخته و جا افتاده شود.
5. مرحله آخر: سرو سوپ پای مرغ
حالا که سوپ خوب جا افتاده است پای مرغ و برگ بو را از داخل سوپ خارج کنید نمک سوپ را اندازه کنید و در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید نوش جان.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۷/۰۳