مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ
- گوشت چرخ شده 150 گرم
- پیاز ا عدد بزرگ
- قارچ 5 عدد
- سیر 2 حبه
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه، آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ا عدد
- خمیر یوفکا به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- شیر ولرم 1 پیمانه
- رب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ و پنیر
مرحله اول آماده سازی مواد میانی :
داخل ظرف مناسبی پیاز نگینی شده و سیر رو با مقداری روغن تفت میدهیم. بعد از طلایی شدن پیاز ادویه ها رو داخل روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده و قارچ را اضافه می کنیم. این مواد را با هم تفت میدهیم تا کاملا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود حالا مواد موجود در تابه را کنار می زنیم و نیمی از رب را داخل روغن تفت میدهیم تا رنگ رب آزاد شود حالا کل مواد را مخلوط کرده و نصف استکان آب جوش به مواد اضافه می کنیم تا هم گوشت بپزد و هم به روغن بیفتد و بافت غلیظی پیدا کند.
مرحله دوم پیچیدن بورک ها:
خمیر ها را میان پارچه ای تمیز می گذاریم. یک خمیر را روی میز کار گذاشته و از شیر با قلموی آشپزی روی کل سطح خمیر می زنیم. بعد از سس غلیظ آماده شده میان خمیر می گذاریم دو طرف خمیر را به داخل تازده و از یک سمت شروع به رول کردن می کنیم. این کار را تا اتمام سس ادامه میدهیم.
در روش دیگر پیچیدن بعد گذاشتن مواد میانی و رول کردن، خمیر را به صورت حلزونی میپیچیم و در مرکز تابه ای که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم تا در انتها بافتی شبیه به گل رز داشته باشیم.
بورک های آماده شده را به دو روش می توان پخت :
- بورک را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده می گذاریم تا زمانی که هم زیر و هم روی بورک طلایی شود می پزیم.
- بورک ها را داخل تابه ای که روغن شناور دارد سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن جدا شود.
بورک گوشت و قارچ و پنیر ما آماده است میتوانید با سس دلخواه نوش جان نمایید.
- ۰۰/۰۷/۲۸