آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

سوتی پلو - طرز تهیه سوتی پلوی اردبیلی مجلسی و خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه سوتی پلو ساده

  • برنج ۴ پیمانه
  • شیر ۴ پیمانه
  • گلاب ۱ ق غذا خوری
  • زعفران ۱ ق غذا خوری
  • کشمش ۱/۲ پیمانه
  • انواع خلال به دلخواه برای تزئین
  • روغن حیوانی و کره به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه سوتی پلو اردبیلی بدون گوشت


مرحله اول : خیساندن برنج
برنج را پاک کنید و با آب خوب بشورید تا آب برنج زلال شود بمدت ۱ ساعت بگذارید برنج به همراه کمی نمک خیس بخورد وقتی برنج خیس خورد آب آن را خالی کنید.

 
مرحله دوم : پختن برنج
شیر را به برنج اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم وقتی به جوش آمد زعفران و زردچوبه و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج نرم شود مدام بالا سر برنج باشید تا شیر سر نرود و ته دیگش نسوزد زیرا سوتی پلو بخاطر داشتن شیر زود ته می گیرد.

 
مرحله سوم : دم گذاشتن سوتی پلو
وقتی برنج نرم شد و شیر تمام شد برنج را به صورت کته دم بگذارید بدین صورت که مانند کوه وسط قابلمه جمع کنید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید سپس دمکنی بگذارید و سوتی پلو را بمدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید در انتهای پخت برنج کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و زیر حرارت را خاموش کنید.

 
مرحله چهارم : تهیه کشمش
داخل تابه ای کمی کره ریخته تا ذوب شود سپس کشمش را داخل تابه ریخته و برای ۲ دقیقه ابتدایی در تابه بگذارید وقتی کشمش پف کردند در تابه را بردارید. خلال های مورد نظر را می توانید با گلاب از قبل خیس کرده باشید و داخل تابه کمی تفت دهید.

 
مرحله آخر
سوتی پلو
را در دیس بکشید و با خلال و کشمش و پیاز داغ تزئین کنید و به همراه سالاد و میل کنید.نوش جان

  • ۰۰/۰۸/۱۶
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی