مواد لازم برای آش ماش ساده و مقوی بدون گوشت در طب سنتی
- ماش 1 پیمانه
- برنج 1/2 پیمانه
- سبزی مخصوص آش ماش 200 گرم
- پیاز داغ 100 گرم
- سیرداغ و نعنا داغ به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- کشک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت آش ماش ساده و مقوی بدون گوشت در طب سنتی
1. طرز تهیه آش ماش بدون گوشت خوشمزه و مقوی
مرحله اول: ماش و برنج را خوب شسته و به مدت 1 ساعت خیس کنید.
2. مرحله دوم: بار گذاشتن آش ماش
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و نیمی از پیاز داغ را به همراه فلفل و زردچوبه خوب تفت دهید، بعد برنج و ماش را به آش بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
3. مرحله سوم: افزودن آب به
حالا آب جوشیده را به مواد می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت شوند.
4. مرحله چهارم: افزودن سبزی آش
زمانی که ماش کاملا مغز پخت شد و برنج کاملا شکفته شد سبزی آش را به آن می افزاییم و زمان می دهیم تا سبزی خوب پخته و آش ماش جا افتاده شود.
5. مرحله آخر: سرو آش ماش
در نهایت نمک آش را اندازه کرده و داخل ظرف سرو بریزید و با کمی کشک، نعناداغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه آش ماش مقوی برای سرماخوردگی در طب سنتی
- سبزی این آش شامل مقدار مساوی شوید و تره می باشد.
- سبزی آش ماش را باید کمی ریز تر از آش های دیگر خرد کنید.
- ۰۰/۰۸/۲۲