آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

رویال آیسینگ | دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزئین کوکی برای مهمانی ها

 

مواد لازم برای تهیه رویال آیسینگ با پودر مرنگ

  • پودر مرنگ ۲ ق غذا خوری
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
  • آب هم دمای محیط ۱/۴ پیمانه
  • رنگ ژله به مقدار لازم


طرز تهیه رویال آیسینگ برای تزیین کیک و کوکی


مرحله اول : مخلوط کردن مواد
بدلیل وجود باکتری سالمونلا استفاده از سفیده تخم مرغ را در رویال آیسینگ پیشنهاد نمی دهیم حتما از پودر مرنگ استفاده کنید این پودر در لوازم قنادی پیدا می شود. کمی بیشتری از آب گفته شده کنار دستتون باشد تا شاید لازم شد. تمام مواد را با هم داخل کاسه ریخته و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید باید آنقدر هم بزنید تا مواد فرم بگیرید اگر دیدید خیلی غلیظ است و فرم نمی گیرید می توانید مقداری کمی آب نیز اضافه کنید وقتی رویال آیسینگ فرم گرفت باید خیلی سرعت عمل داشته باشید.

 
مرحله دوم : رنگی کردن مواد
رویال آیسینگ را به چند قسمت تقسیم کنید و به آنها رنگ ژله ای اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ بگیرد. معمولا در رویال آیسینگ غلظت را زیاد می گیریم و با توجه به کاری که میخواهیم انجام دهیم به آن آب اضافه می کنیم.

 
مرحله آخر
بیسکویت های پخته شده و کاتر زده را حاضر کنید و ابتدا دور طرح را دورگیری کنید سپس شروع به تزئین کوکی ها کنید رویال آیسینگ به سرعت خشک می شود پس حتما روی رنگ های دیگر که تهیه کردید نایلون کشیده تا خشک نشود. حتما به نکات پایانی دقت کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه رویال آیسینگ

  1. به طور کلی در رویال آیسینگ هر چقدر میزان پودر قند بیشتر باشد و آب کمتر در نهایت رویال آیسینگ غلیظ تری خواهید داشت و برعکس.
  2. معمولا در تهیه رویال آیسینگ بالاترین غلظت را تهیه می کنیم و با اضافه کردن آرد به غلظت های مختلف می رسانیم.
  3. از پرکاربردترین غلظت های آیسینگ می توان به غلظت استیف پیک، مدیوم پیک و فلودینگ اشاره کرد. استیف پیک غلظت بالا دارد و برای تهیه گل شکری استفاده می شود مدیوم مناسب دورگیری می باشد و فلودینگ برای پر کردن کوکی ها استفاده می شود.
  4. اگر مایه رویال آیسینگ شما خیلی شل شد باید پودر قند اضافه کنید.
  5. برای دورگیری کوکی ها باید از کمی آب اضافه کنید تا به غلظت مدیوم برسد و از قانون ۱۰ ثانیه استفاده می کنیم یعنی با چاقو یک خط روی رویال آیسینگ بکشید باید رد چاقو توی ۱۰ ثانیه از بین برود اگر مدت زمان بیشتری طول کشید یعنی سفت است.
  6. برای رسیدن به غلظت فلودینگ باید از قانون ۵ ثانیه استفاده کرد یعنی باید رد چاقو زیر ۵ ثانیه از بین برود.
  7. پودر قند باید نرم و یکدست باشد پس حتما دو بار الک کنید.
  8. مواد را باید در یک جهت هم بزنید.
  9. پره همزن باید تمیز و عاری از هرگونه چربی باشد.
  10. حتما در حین هم زدن از دور متوسط استفاده کنید زیرا برای تهیه رویال آیسینگ باید به یک بافت منسجم برسیم نه حجیم.
  • ۰۰/۰۹/۰۶
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی