مواد لازم برای سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
- گشنیز 100 گرم
- جو پوست کنده 150 گرم
- ماست 500 گرم
- هویج 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- عصاره مرغ 2 پیمانه
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
طرز تهیه سوپ گشنیز با ماست خوشمزه و مخصوص
گشنیز را پاک کرده و می شوییم سپس آن را ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی سوپ
پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس جو را به پیاز افزوده و تفت کوتاهی به همراه پیاز می دهیم.
مرحله سوم: افزودن آب مرغ
حالا آب را به پیاز و جو می افزاییم و حدودا یک ساعت زمان می دهیم تا جو کاملا پخته و لعاب بیندازد. حالا هویج را پوست گرفته و رنده درشت می کنیم و به جو پخته شده می افزاییم و زمان می دهیم تا هویج هم کاملا پخته شود.
مرحله چهارم: افزودن ماست
داخل کاسه مناسبی ماست، آرد و سیر رنده شده را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود سپس 1 ملاقه از سوپ به این مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا هم دما شوند و بعد مخلوط را به سوپ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا سوپ دوباره به جوش آید.
مرحله آخر: افزودن گشنیز و سرو سوپ
زمانی که سوپ دوباره به جوش آمد گشنیز، نمک و فلفل سوپ را می افزاییم و کمی زمان می دهیم تا گشنیز بپزد و به قوام مورد نظر برسد. حالا داخل ظرف زیبایی ریخته با کمی گشنیز خرد شده تزیین و سرو کنید نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ گشنیز مجلسی و خوش طعم آذری
- حتما باید هنگام افزودن ماست مواد هم دما شوند در غیر این صورت ماست داخل سوپ حالت بریده بریده پیدا می کند.
- می توانید عصاره مرغ را جایگزین آب در سوپ کنید تا سوپ شما طعم بی نظیری پیدا کند.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۹/۱۳